메인메뉴 바로가기 본문 바로가기 하단 바로가기

CAMPUS INFORMATION

LOCATION

JEONGUI HALL

The EastAsia International College (EIC) is situated within Jeongui Hall. The EIC Office and faculty offices are located mainly on the 3rd floor and EIC courses are mostly taught in classrooms on the 1st or 3rd floor.

MAIN EIC FACILITIES

EIC OFFICE

The EIC Office, located in room #343 of Jeongui Hall, is open from 9m to 5pm. The office coordinators who work here are in charge of all administrative procedures pertaining to EIC courses, admission, graduation requirements etc. and general inquiries about school life can be made here.

STUDENT COUNCIL ROOM

The Student Council Room is located in room #130 of Jeongui Hall. This is where the student council holds its meetings to provide the optimum welfare for the students and where EIC students can borrow basic school appliances, such as calculators and pencils, or register for department events, such as student parties and field days.

REFERENCE ROOM

The Reference Room is located in room #339 of Jeongui Hall. The Reference Room is a place where any EIC student can quietly study or use the computers for research or printing. It is open 24/7 and students should refrain from eating food with strong odors so as not to disturb other parties studying in the same room.